Met niets, voor niets
Beginnen en eindigen.
Wat uitgroeide van niets
Tot iets, kan ook zo weer
eindigen.
Op nul niveau wordt
Geprobeerd; wordt een
Zakenimperium gecreeerd;
Wordt waarde toegevoegd
Aan geen waarde; wordt
Winst gemaakt van wat
Men aan waarde spaarde.
Soms gaat het echter
Verkeerd; worden dure
Lessen geleerd; wordt met
Geld verkregen uit generlei
Waarde een kapitaal verspeelt
Aan waardeloze zaken op deze
Aarde.