Schop jezelf eens voor je kont
Alleen dat komt er maar uit jou mond
Zolang jij niet aan jou probleem werkt
Gedraag ik me zo beperkt
Ik ga me niet meer me best doen
Zonde van al de poen
En dan ik mag wel jong zijn
Dan nog doet t mij verschrikkelijke pijn