Bestuurlijke kwaliteiten
Organisatie als grootste talent
verdeel en heers op eigen wijze
Er ontsnapt er geen enkele cent
van extra bonus tot luxe reizen
Tja ,zonder ruggengraat is het klaar
kan men niet zonder dure stoel
Anders zakken ze zomaar in elkaar
ze missen al het benodigde gevoel
Beloond met geld van het algemeen
aangevuld met nooit genoeg
Houdt de bestuurder op de been
hoewel men daar niet om vroeg
De taak was juist ,kosten besparen
om bedrijf of organisatie te continueren
Niet om tekorten zelf te vergaren
om dat in je eigen villa te beheren
De openbaarheid van bestuur
brengt steeds vaker aan het licht
Bestuurders zijn gewoon te duur
hebben grote schade aangericht