Als een metafoor, een beschrijving van mijn hand
een illusie vanuit het kosmos schijnend op mij.
Zo ben je er altijd, een teken van de connectie
mijn toegang tot jouw eeuwige bereikbaarheid.
Als één beeld in de nacht verlicht door de Melkweg
schitter jij in het ruim tussen onbereikbare kleuren.
Met mijn uitgestrekte hand zijn woorden te kort
om jou thuis te brengen door jouw levendige geuren.
Ieder detail van jasmijn, iris, bergamot en patchoeli
balanceren mijn dag waardoor ik dromerig bedwelm
met de levendige verleiding van castoreum
en indringende accent van mandarijn en karamel.