Ik snap niet dat ik aan je denk
Ik snap niet dat ik je mis
Ik snap niet dat ik om je geef
Terwijl ik weet dat het niet kan
Ik snap het niet, snap jij het wel ?
Over verlangens, gevoelens waar je niets mee doet,
ik snapte het maar al te goed
En nu is alles anders
Ik dacht dat het wel zou overgaan
de opgeborgen liefde voor jou, maar
ik mis je lieve gezicht,
ik mis je stem, je warmte,
Ik mis je gedoe
ik mis je,
meer dan ik had gedacht
Ik snap dat ik aan je denk
Ik snap dat ik om je geef
Ik snap dat ik je mis
Het voelt zo leeg zonder jou
Snap je, wat ik je zeggen wou ?
Met jou in mijn gedachten, zag ik een regenboog,
in mijn hart en dromen ben je bij me, ik hou van jou.
Solo para ti, te extraño,
18-6-2015.