Nog wreder dan de liefde
van jouw lief opgevat
voor een jongere man
maar niet beantwoord door hem
hoewel hij haar wel wil berijden
is de liefde die Susanna
voor haar voelt, getroffen
door een gouden pijl
Het knaagt woester dan
de opgezweepte Waddenzee
aan de afsluitdijk