probeer me alsjeblief te begrijpen,
ik weet dat dat moeilijk is voor jou
je hebt het zelf al zo moeilijk
maar als ik huil zie je het niet eens
en dat bedoel ik niet die tranen
die ik vanbinnen huil
want die helen niet meer
die zijn er steeds en worden vaak
terug onbedoeld opengereten
ik heb zoveel angst
en voel me zo onrustig en onveilig
troost me
wees een vriendin
en zie alsjeblief
zie mijn verdriet