Waarom, waarom ging ik hierin mee, riep ik je geen halt toe?
Intredend besef en schuldgevoel,
Niet meer kunnen slapen en daarom zo moe
Ook de honger is mij vergaan
Tranen zitten hoog
Wat heb ik in hemelsnaam gedaan?
Ik liet mijn hart spreken op dat fatale moment
Terwijl ik het het zwijgen had moeten opleggen
Maar met jouw armen om me heen, je lieve woorden die eindelijk klank kregen na zoveel tijd
Kon ik het eenvoudigweg niet zeggen
En nu, heb ik nu spijt?
Eerlijk gezegd ben ik eerder bang maar koester ik de herinnering van jouw aanraking met hart en ziel
Hoop ik dat ook dit weer overwaait, de soep niet zo heet gegeten wordt als zij wordt opgediend
Dat het bij dit ene moment blijft waarop even alles op zijn plek viel
Ik heb je lief, zo lief
Maar de tijd is er nog niet naar
Ik voel ook jouw verdriet want ook jij bent nog niet klaar
Dat ik van je hou lijdt geen twijfel en zal nooit meer anders zijn
Soms is het leven zalig zoet en nu doet het even heel veel pijn