Weer neigt het groen naar bruin
en geel of rood. De zomer is op
gemaakt voor de herfst. Blaren
raken hun bomen niet langer aan.
Het is al tijd. Zo. Het gaat zo.
Zo gaat het. Het leven is op
gemaakt voor de dood. Bomen blijven
trouw en zwijgen. Ook al zijn ze op
gelicht. Verdwijnen blaren aan hun
twijgen. Het is al tijd. Zo. Het gaat zo.
Zo gaat het. Een oude boom, teveel
geknot, zijn lichaam
weggerot.
Het is al tijd. Zo.
Het gaat zo.
Zo gaat het.