Brutaliteit
Dacht je nou echt dat het over was.? Dacht je nou echt dat ik gebroken was. Nee toch!
Wie niet horen wil moet voelen.check maar wat ze daarmee bedoelen.jullie hebben grote enkelen
Maar individueel
Nou kijk eens goed uit je ogen bitch
Eigenlijk moet ik zelfs denken,fuck it laat haar maar praten Yo want als je me raken kon dan kan ik staan op water.
En die meelopers poep ik op
Jij kan van me winnen als Michael Jackson levend en zwart was.bitch doe niet zo dapper dan jij hebt een stijl waarop ik alleen kakken kan ken je plek bitch gekke Billy turf.oja ik schaam me voor mijn naam maar fuck it.en nu je verloren hebt is janken.dat krijg je ervan als je met vuur speelt.fuck off met jepadvindersclic.met 80 man is iedereen dapper.