Ervaar jij het nog lieverd die vloeiende zinnen
Ze veranderden jou voordat dit moment kwam
Begrijp je nu welke kant ik met ons op wil
Ik en jij kunnen de wereld de waarheid tonen
Panikeer dus niet we gaan nu juist precies goed
Alles waar ik over heb gedroomd komt nu samen
Heb zoveel beweerd er weinig voor gedaan
We zijn elkaars spiegel in geluk en verdriet
Laat ons nu de vlam aanwakkeren voor de wereld
Elke dag voelt verloren zonder jouw ogen
Mijn dichtkunst leek vol met goddeloze woorden
Vergeef alles wat ik heb gezegd ik ben echt
Mijn liefde is soms te agressief en ontoelaatbaar
Maar het einde er van is nog lang niet in zicht
Laat de realiteit mijn woorden doen ontvlammen
Wat je ook zal beslissen ik vind wel mijn rust
De vele prikkels die mij bereikten maakten mij gek
Alsof ik alleen door destructie ontwaakt kon worden
Ik wou dat ik wist hoe ik mijn pad moest bewandelen
Dat ik zeker wist dat het grote plan nog zin heeft
Toch zal ik pas rusten als het recht niet langer krom is