Telkens wanneer ik denk, nu heb ik het ergste wel gehad
Dan beland ik weer op 't randje van een diep gat
Van mijn hulpverlener heb ik geleerd, dat ik nu sterk sta in dit leven
Omdat ik na alle gebeurtenissen toch nog overeind ben gebleven
Toch zit het me dwars, dat de mensen weinig respect hebben voor elkaar
En vooral in de naaste familiekring, komt de vriendschap en vrede niet voor elkaar
Al die ruzies, doen me erg veel pijn en verdriet
En het gaat maar om één persoon, maar zij ziet het niet
Samantha, ik heb groot respect voor jou, voor wat jij voor de familie doet
Want ondanks jouw drukke bestaan, heb je toch de moed
Om de breuk te lijmen, en telkens weer met haar te praten
Haar te overtuigen,dat je ook kunt leven zonder elkaar te haten
Samantha, ik vind het kanp, dat je het al zoveel jaren probeert
Ik blijf dus hopen, dat ze zich op een dag niet meer tegen ons keert
Je moeder