Gebeurtenissen die voorbij flitsen
In enkele momenten
Een leven aan elkaar ritsen
Alweer voorbij
Probeer om het te grijpen
Maar het glipt door de vingers
Alsof het nooit bestaan heeft
En toch, mijn handen voelen ruw
Door de tijd die er
Tegenaan tikt
Genadeloos, zonder gene
De adem verstikt
Die wij zo koesteren
Maar niet meer dan
De dagen
Het hele leven
In enkele vlagen