Als de nacht verscheen ik in de avond
Jij was bij me in gedachten
Stilletjes sloop ik naar je toe
Angstvallig keek je om je heen
Toen je zag wie ik was
Ankerde je me naar jou toe
Nooit meer liet ik je toen los.
Voor de aandachtigen vormt zich vertikaal mijn naampje :)