Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gek toch
GEK TOCH
Ik geniet van jou
Zomaar heel even
Als je naast me loopt in de stad
Gek toch
Dat ik was vergeten
Dat ik dit gevoel nog in me had
En ik geniet van jou
Zomaar heel even
Als je zacht ademt als je rust
Gek toch
Dat ik niets liever meer zou willen
Dan dat je me zachtjes teder kust
Maar ik geniet van jou
Zomaar heel even
Als je je ogen knijpt naar de zon
Gek toch
Dat ik niet had kunnen dromen
Dat ik dit gevoel weer toelaten kon
Want ik geniet van jou
Zomaar heel even
Als je je haar doet met een kam
Gek toch
Dat het mij gewoonweg niet opviel
Totdat jij in mijn leven kwam
http://home.wanadoo.nl/jadja_jadja/
Reacties op dit gedicht
Henk Hoek vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
margot
:
Zaterdag, mei 25, 2002 14:03
wat een geluk straalt er hier uit,heel mooi
liefs,margot
Over dit gedicht
Auteur:
Henk Hoek
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
23 mei 2002
Thema's:
[Geluk]