Gedachten aan zee, golven, wind
West-Vlaams de tongval op het strand
toeristen nog niet gearriveerd
Zij pakt haar boek en leest nog wat
over hoe men talen leert met een krant
Russisch vaak niet genoeg om het ijs
te breken tussen de mensen
“Allah reinigt de geest en water
wast de mensen schoon” en zie
door het raam begint het licht