Onze zielen versmolten.
Verborgen onder een deken van liefde.
De tijd heeft ons hier gebracht,
Niemand die ons kan storen.
Jouw handen in mijn haren,
Beide wetend dat we bij elkaar horen.
Onze hartslag loopt synchroon,
Verborgen onder een deken van liefde.
Geen besef van plaats en tijd,
Gedachten op stil.
Jouw lichaam op de mijne,
Dit is wat ik voor altijd wil.
Onze harten met elkaar verbonden,
Verborgen onder een deken van liefde.
Zonderen wij ons van de wereld af,
Jouw armen om me heen.
Jouw lippen op de mijne,
Met zijn tweeën, maar toch èèn.