Waar je ook bent...
Geen afstand is te groot...
Hoe moeilijk het is en voelt het zo zwaar als lood...
Niets doet mij van jou weerhouden..
Geen enkele emotie in bewang te houden...
Hoe vaak en hard ervan weg proberen te rennen...
Zelfs een pokerface zal dit doen bekennen.
Hoe graag ik zie ,lief heb en hoeveel ik om jou geef
Zo sterk is het is gevoel en geloof in jou..
Dat ik voor jou leef