Nu 10 maanden later...
Ik weet t zeker het was goed...
Toch blijft t knagen,het maakt onzeker
Het voelt anders dan dat het moet...
Jij hebt het juiste gezien
Wij horen niet bij elkaar
Toch bleven we vechten en bleven we zwoegen
En dat maar liefst 12 jaar...
Jij hebt je weg gekozen
En mag nu weer gelukkig zijn...
Ik gun het je met heel mijn hart
Jou door zien leven is gek genoeg erg fijn
Toch denk ik niet dat jij zal weten
Wat jij met me hebt gedaan...
Toen je dat appje stuurde in de middag
En mijn zonder uitleg in de kou liet staan...
Ik reageerde erg drastisch
Iets waar ik nooit aan toe had mogen geven
Het hakte erin het heeft me gesloopt
En tekent nu mijn hele leven...
Die 12 jaar het heeft me gemaakt
Tot de persoon die ik nu ben
Ik kan t jou niet kwalijk nemen
Maar ik zie mezelf zoals ik mezelf niet ken...
Zwarte kleding het was niet goed..
Gympen die ik nooit wilde dragen
Waarom steeds dat onderuit halen
Moest ik van mezelf vervagen?
Vroeger waar ik niet over mocht praten
Eten waarover werd geklaagd...
Gedichten die nooit een luisterend oor kregen
Alcohol drinken waarover werd doorgezaagd
Werken in een zwakke sector
Muziek te deprimerend voor jou
Alles moeten Laten varen
Alles waar ik zoveel van hou
Een vreemde worden van mezelf
Nooit goed zoals ik wilde zijn
Altijd die steken onder water
En weet je...dat deed ontzettend pijn
Nu tig maanden later
Gekwetst en niet wetend wie ik ben
Of ik ooit goed genoeg zal worden
Of ik mezelf nog wel ken
Jij kan t ook niet weten
Jij hebt t niet aangevoeld
Ook weet ik 100% zeker
Dat je het zo nooit hebt bedoeld...
Ik kan niemand meer toelaten
Toelaten in mijn leven
Durf mezelf niet meer te zijn
En niets meer van mezelf te geven
Ik zal nooit goed genoeg zijn
Dat is me jaren doen geloven
En stukje bij beetje in 12 jaar
Heeft dat me van mijn eigen ik weten te beroven
Nooit zo onzeker geweest
Nooit zo kwetsbaar en zo bang
Mezelf verstoppen om wie ik ben
Omdat ik zo naar een andere ik verlang
Nogmaals ik wil je vertellen
Je keuze was zo slecht nog niet
Jij kan verder met een schone lei
Jij kan leven,jij geniet
Ik wil t je ook niet kwalijk nemen
Jij hebt je eigen redenen gezien
Maar dat ene appje zonder uitleg
Was voor mij de druppel wel misschien