Soms is het niet eerlijk, is het gemeen en ga je op je bek
Dan zet je jezelf in de liefde alleen maar erg voor gek
Zo gaat het meestal bij mij en vrolijk word ik er niet van
Maar wat geeft het, ik ben gelukkig en niet op zoek naar een man
Die mag niet eens bij mij in huis, omdat ik begeleid zelfstandig woon
Er mocht niet eens een huisdier bij dus geen man is ook gewoon
Komt het ooit nog goed met mij? Ik twijfel aan de liefde en aan het bestaan
Maar ik heb het voor mezelf goed, met een man erbij zou dat leventje vergaan
Denk er maar niet over na, maar ik heb dit goede leven verdient.
Ik heb liever mijn mooie appartementje dan een vriend
Tenzij die man echt goed is, en mij van mijn stuk weet te krijgen
Zou ik liever in mijn mooie huisje blijven.