foute zijn er om te maken.
Als je er maar uit leert.
Als je er wijzer zal van raken.
Zonder dat je iemands hart bezeerd.
Zwakte kan je overkomen.
Wees hiervoor niet bang.
Weet dat je er sterker uit kan komen.
Als je het maar plaatsen kan.
Verdriet hoort bij het leven.
En soms is er ook de pijn.
het de mooiste moment die je zal beleven.
Zal in uw hart geborgen zijn