Alleen met jou,
Met jou alleen.
Totaal geen erg meer,
In de wereld om me heen.
Met je armen om mijn middel,
En je lippen op mijn huid.
Is het alleen maar jij en ik...
Zijn we er even tussen uit.
Droomloze nachten,
Door de rust die jij me brengt.
Gelukkige gedachten
Door de liefde die je schenkt
Weer even helemaal mezelf
Wanneer je zachtjes met me praat
Ik geniet van de heerlijke uren
Waarin ik mezelf niet haat.
Had het altijd zo kunnen zijn?
Als ik je niet had laten gaan?
Als ik niet bang was voor zoveel liefde,
Waar hadden we dan nu gestaan?
Zoveel vragen zonder antwoord,
Een toekomst uit een andere tijd.
Het enige dat ik nu zeker weet
Ik wil je niet meer kwijt….