Wanneer je bij me bent,
Verdwijnt alles om me heen,
Eventjes ben ik niet eenzaam meer
Even met jou alleen.
De uren vliegen sneller dan mijn hoofd bij kan houden,
De nacht is over in een hartslag.
Dus geniet ik dubbel van elke seconde
Ieder moment dat ik je bij me hebben mag.
Als een blok ben ik weer voor je gevallen,
Toen ik het totaal niet had verwacht.
En dat overkomt me nog steeds,
Bij elke keer als je naar me lacht.
Zonder jou doorgaan is geen optie,
Jouw hand hoort in de mijne.
En ik kan nu al niet wachten tot ik zeggen kan
“ik ben voor eeuwig de zijne.”
Ik was niet op zoek naar liefde,
Maar blijkbaar vond het mij.
Mijn hart bracht mij het mooiste geschenk,
En liefste, dat ben jij.