Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Relatie Leven
Relaties zijn fijn .
Relaties zijn leuk.
Het hoort bij het leven .
Maar soms doet het pijn .
Ik hou van mijn schat .
Met heel mijn hart .
Maar soms gaat het moeilijk .
dan zijn we van het pad .
Een schot in de roos .
De liefde bedrijven .
de drugs maakt me niet gek .
het maakt me soms boos .
Boos wil ik niet zijn .
want ik hou veel van jou .
De agressie moet uit mij .
Want dat voelt echt zo fijn .
Het leven gaat door .
Met ruzie en liefde .
De drugs maakt hef moeilijker .
Maar jij gaat me voor .
Ik veroordeel jou niet .
En ook niet mij zelf .
Jij ben mijn alles .
De gedachte jou te verliezen .
doet mij veel verdriet .
Het zal me iets leren .
Over wat relaties doen .
ruzies zijn niet leuk .
Dus die probeer ik te blokeren .
En daar die passie weer .
Van liefde en geluk .
We hebben het goed gemaakt .
Dus bij ons weer mooi weer .
Ik hou van mijn relatie .
En van mijn partner nog meer .
Het is een boek der liefde .
Met zeer veel insperatie .
Weet waar ik van hou .
Jij bent de liefste .
Je bent de mooiste .
Soms de stoutste .
Daarom hou ik van jou .
XxXxX
Reacties op dit gedicht
daan knoepie vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
daan knoepie
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
09 augustus 2015
Thema's:
[Relatie]
[Verliefd]
[Leven]