Vergeef me,
ik heb gezondigd,
als mens geleefd.
Ongoddelijk.
Ik heb wetten gebroken
en daarbij een typische
eigenzinnigheid ontworpen.
Ik heb lief gehad,
gezoend, en meer...
En pure haat gekend.
Maar hoe anders
kan het leven
uit meer dan
lijden bestaan?