Koninklijk schudt het paard zijn manen
En overziet het de piste bij een
Hooggewaardeerd.Het paradeert door de
Arena en overtuigt het publiek van zijn
Kunnen, zoals het heeft geleerd. Het springt
door een hoepel, over de laatste hindernis en
Draaft spoorslags naar zijn stal ten einde van
Een belevenis.
Nog eenmaal ziet het om naar zijn publiek
Schudt het zijn manen met een edele chique.
Zo geeft het drie maal daags acte de presence
Op de passen van zijn paardendans. Blijft het
Trots excelleren; het publiek zal het blijvend
Waarderen.
Want het beste paard staat niet graag op stal;
Het wil blijven excelleren voor een publiek in
Duizendtal.