Je straalt vanuit de hemel,
ik kan je voelen en dat maakt je blij,
kon ik maar net zo stralen,
maar ik mis zo 'ik en jij'...
Je gaf me zoveel liefde,
warmte en geluk,
maar 't genieten moest soms wachten,
want ons leven was zo druk...
een blik was al voldoende
zodat m'n hart in vuur kwam staan,
zelfs 't gedacht om jou te zien,
deed de tijd veel vlotter gaan...
Het waarom is nooit verstaanbaar,
noch een uitleg maakt het goed,
je hoort nog steeds hier te zijn,
want je bent m'n lieve zoet...
Ik hoop dat je't daar goed stelt,
en geen gemis kent net als mij,
weet dat ik altijd van je houden zal,
en jij... blijft steeds in mij...
H. Mariette