Ik wil het zo graag
Wachten duurt lang
Het maakt me soms bang
en de laatste 3 weken
Gaan zo traag
Nadat het ei zich heeft gemeld
misselijk, rugpijn, steken, moe
en het leidt nergens naar toe
Want aan het einde van de rit
Weer ongesteld
Traag zaad
Of te oud,
Te weinig samen stout
Toch te lang aan de pil?
Geef me nou raad
Het blijft stil
Eindelijk durf ik er aan
Samen er voor te gaan
maar jij laat op je wachten
Zwanger worden
is wat ik wil