op 10 augustus kreeg ik voor de derde keer op rij negatief nieuws.
we willen zo graag een broertje of een zusje voor onze lieve kapoen die nu al 13 maand jong is.
het krijgen van kinderen is voor ons geen evidentie .
want onze zoon is er na een 3 jaar durende ICSI behandeling ter wereld gekomen heb van hem een probleemloos zwangerschap en een heel vlotte bevalling had, dus op dit gebied mag ik niet klagen. toen onze zoon 10 maand was besloten we om voor een broertje of zusje te gaan . toen ik op een gegeven moment niet ongesteld werd dacht ik van ja het is zover en deze keer zonder moeite , maar niks bleek minder waar na onderzoek bleek ik niet zwanger ik had gewoon geen eisprong gekregen en vandaar dat ik niet ongesteld werd en uit verder onderzoek bleek dat ik enkel via een ICSI behandeling zwanger zou kunnen raken en dus besloten we die behandeling terug op te starten . met volle moed begon ik terug aan de vele hormonenspuitjes en telkens na de terugplaatsing van de bevruchte eicellen hoopten we op goed nieuws vol spanning keken we uit naar het resultaat van de bloedtesten , maar telkens werden we teleurgesteld . nu hebben we even een rust pauze in gelast zodat mijn lichaam even op adem kan komen want die hormonen zijn niet te onderschatten een mens zou er op den duur gek van worden. we hopen nu dat het na onze rustpauze zal lukken om zwanger te worden zodat we dan kunnen genieten van 2 kindjes in huis.