Dagen bestaan uit 24 uur
Dagen bestaan uit 1440 minuten
Dagen bestaan uit 86400 seconden
Maar ieder uur zonder jou voelt aan als een dag
Maar iedere minuut zonder jou is te lang voor mij
Maar iedere seconde zonder jou doet mij denken aan jou
Lange dagen zonder jou
zonder jou hier aan mijn zijde
Lange dagen met gedachten
Gedachten over de toekomst
Je weet dat ik me zorgen maak
Over wat de toekomst zal brengen
Elke seconde elke minuut en elk uur .
Het enige wat ik wil is dat ...
Jij en ik beide gelukkig zijn