Ken je dat gevoel,
Dat je in een groep vrienden staat maar je toch alleen.
Ken je dat gevoel,
Dat je tussen een menigte loopt maar toch verdween.
Ken je die gedachte,
Dat je de zee in wil lopen en wil drijven.
Ken je die gedachte,
Dat je overal wil zijn maar nergens wil blijven.
Een twee strijd tussen hart en hersens.
Continue bezig keuzes maken.
Een twee strijd tussen hart en hersens,
Tussen momenten bij houden of kwijt raken.
Een ongewonnen strijd
Tot jezelf de bijl neergooit.
Een ongewonnen strijd,
Die je laat hangen tussen altijd en nooit.