Mijn lieve kleine meisje, ik heb je vandaag gezien.
In mijn gedachten ben je een jaar of tien.
Het doet me pijn wanneer ik je zie strijden.
Je stopt je gevoel weg, laat je er niet door leiden.
Wat ze deden was gemeen,
met z'n allen tegen jou alleen.
Weet je, je was zo sterk en vol moed,
toch deed je het voor hun nooit goed.
Jij kan er niks aan doen dat zij zo deden.
Dat je lucht voor hun was en ze jou vermeden.
Echt geloof me, zij sloten je buiten zonder reden.
Zij vernederden jou en deden je pijn.
Lief meisje van me, stoppen kon je ze niet.
Nu vecht je met je verdrongen angst en verdriet
Je mag het loslaten, het is klaar.
Kom en toon je emoties maar.
Wees boos, schreeuw, huil en vecht.
Het is over schat, ik meen het echt!