Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Elke golf heeft zijn verhaal.
Ik zou wel willen drijven op de zee
Drijvend met de golven mee
Ontsnappen aan de golven in mijn hoofd
Juist dat is wat de positiviteit verdooft
Soms wil ik diep onder water zweven
Even geen energie weg moeten geven
Terugkeren in stilte met alle plezier
Even alles verwerken op mijn eigen manier
Het lukt me niet om het te boven te komen
Al zwevend in de stilte terwijl de golven stromen
Onder water is er geen ontkomen aan
Boven water heeft het effect op je bestaan
Het is ieder golfje met gevoel
Het zijn de tranen die ik bedoel
Het is telkens een golf over mijn gezicht
Het is de traan die de pijn verlicht
Reacties op dit gedicht
Mijntjj vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
windwhisper
:
Dinsdag, september 08, 2015 19:08
ja een zee vol tranen
Over dit gedicht
Auteur:
Mijntjj
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
08 september 2015
Thema's:
[Verdriet]