Wat is liefde waard als de
kern er van niet begrepen wordt
Wat zijn mijn woorden waard
als ze mij geen taart,
maar een vage schimmel oplevert'
Het lijkt mij geen zichtbare
liefde te doen opleveren
Men speelt mij veel
liever de zwarte piet toe
Wat een illusie creƫert
dat zij de uitverkorenen zouden zijn
Aan het eind maken velen
de fout die zo voor de hand ligt
Precies dat ding waar
ik ze zo voor wou behoeden
Verblind door het geld en
de bekendheid zijn ze hun
bewustzijn kwijtgeraakt
Men oppert dat ik slaap,
maar volgens mij ben ik de
enige die echt wakker is
Daarom dat ik nog steeds
mijzelf downgrade, zodat
jullie gedachtes kunnen downloaden