Als jij me meeneemt
Ben ik even vrij
Over de wolken
Hemel dichtbij
Als jij me meeneemt
Doet niets ertoe
Onder de dekens
Berustend niet moe
Als jij me meeneemt
In jouw oase
Blijf ik erin
Verdrink in extase
Als jij me meeneemt
Zo open en trouw
Laat ik me gaan
Ben voor altijd van jou