Mijn vader Judas slaapt dwars door het gedonder heen
De schat kent zijn eigen aard niet en dat doet pijn
Nee hij was niet geïnteresseerd in mijn moeder
haar pussy album dit in tegenstelling tot iemand anders
Over mijn moeder de lieve bosnimf gesproken
zij was allesbehalve een mierenneukster
Ik begrijp überhaupt niet dat mensen hun
vertrouwen in een bodysnatcher stoppen
Een type wezen die sowieso zijn klokwerk
nooit echt op orde heeft gehad
Met zogenaamde liefdestreken
die zijn ware aard moest verduisteren
Iemand die alleen maar aan het hof te zien is
Omdat hij mij weer eens verkeerd begrijpt
Dus ik spreek nu tot jullie als een vader
die er zelf net zo goed een zooitje van heeft gemaakt
Laten we stoppen met ons kinderachtige gedoe
We kunnen onze eigen realiteit creëren
zodat we straks in een mooiere wereld leven