Soms zit het even tegen
Kan je het niet meer aan
Geen één van de wegen
Lijkt ergens heen te gaan
Je zit vast
Gevoel diep in de put
Het liefst verstop je je in de kast
Even heeft het leven geen nut
Je schreeuwt, huilt en vecht tegen je eigen verleden
Je moet vooruit en vechten
Maar op de weg naar een mooie toekomst wordt vaak veel geleden
En geschonden van jouw rechten