het is zover weg
maar tog zo dichtbij
kweet nie hoe ik het uitleg
maar het ben jij
alsk in je ogen kijkt op zon trieste dag
sta ik oog in oog met de dood
het leeft in jou in jou gedrag
ik zag de dood toen de tranen in je ogen schoot
de dood is jouw troost
de dood is jouw zogenaamde reddingen
de dood is waarop jij proost
de dood waarvoor jij van alles af of voor wilt springen
1 iemand houdt jou tegen
1 iemand laat jou niet gaan
1 iemand laat jou absoluut geen zelfmoord plegen
1 iemand zegt jou licht gaat hier nog maar net aan
mag ik die ene persoon zijn
mag ik die ene persoon zijn die jou niet laat gaan
mag ik die ene persoon zijn
als je tog gaat mag ik dan afscheid van je nemen met een pijnlijke traan?