Innerlijke ruimte.
Creatief proces
Ruimte te maken
Innerlijk, onzichtbaar , niettemin
Onschatbaar groot
In haar creatie
De diepte in de levenszin.
Het medisch oord
Tegen de spanning
Als arsenaal dat ruimte biedt
Voor alle angsten
Vrees en noden
Die op ons wachten in ’t verschiet.
Ruimte geschapen
Uit het geloven
Dat rept van levenskwaliteit
Liefde erkent
Als levensruimte
Ons van krampachtigheid bevrijdt.
In deze innerlijke ruimte
Is immer plaats
Voor ongewilde tegenslag
Daar opgeborgen
Weinig kwaad kan
Ons ruimte biedt voor ied’re dag.
Th.