Beperktheid.
Zij die je lief hebt
heeft veel pijn plots
je voelt beperktheid heel intens
zou willen helpen
heling bieden
doch bent ten slotte maar een mens.
Er zijn problemen
rond je kind’ren
volwassen met hun eigen wil
adviezen lijken
minder welkom
voor de verhouding val je stil.
Toch heeft beperktheid
twee gezichten
één kant , die zich uit liefde plooit
naast hen te staan
voor hen te bidden
je leed zo in de hemel gooit.
Hen laten proeven
van die liefde
dat men begrijpt en zeker weet
dat er een plaats is
in jouw leven
die wat gebeurt , hen niet vergeet.
Th.