Wat verlang ik naar die liefde,
onvoorwaardelijk en oprecht.
Wetend dat mijn tijd zal komen,
vol passie, zeer intens.
De hemel zal mij leiden,
naar een pad, recht naar jou.
Blind zal ik vertrekken,
mijn hart zal ik volgen,
tot het goddelijke plan zich ontplooid,
En onze zielen in puurheid versmelten.