Nu, in deze tijd
Als de bomen weer
Blad na blad
In de kleuren van de zon
Zich verstommen
Tot de lente
En de lucht
Ijler nog dan ijl
Mij doet happen naar
Het rijgen van de dagen
Het verglijden van de tijd
Ik vlieg maar wordt omringd
Ik stijg maar overstijg niet
Ik kan de grens niet vinden
Verlies het tegen ruimte
Vindt het terug in plassen
Na de dorre regen
Verdrogend op het asfalt
Geplette veren in de wind