Jij bent slechts een recente Herrindering.
Niets wat of ons meer bind.
Alleen wat in geheugen staat gegrift wat men in terug denken aan ondervindt.
Gevoel is aan het slijten,
Vervagen doet de boosheid en verwijten.
Vergeten is wat ik je kan ,
Vergeven niet,
Enige wat jij mij deed was bewust verdriet .
Herrinderingen aan jouw zullen vervagen.
Niet langer hoef ik meer al die antwoorden op onbeantwoorde vragen.
Het is afgesloten en klaar...
Geen enkel spoor van die vriendschap met elkaar