O' lentezucht,
O' lentebloesem,
Een zachte wind
waait om mij heen,
O' lentezucht,
Met al jouw pracht,
Hoor jij mij fluisteren,
In de wind,
Ik roep jouw naam,
O' jij lentezucht,
Lentebloesem,
Zodat jij mij horen
zal,
O' lentebloesem,
Een zachte bries,
Waait om ons heen,
Ik roep jouw naam,
Hoor mij fluisteren,
In de wind, ik roep
jouw naam,
O'lentebloesem,
Zodat jij o' lentezucht,
Mij horen zal, zucht,