Je zit nog veel te diep in m'n gedachten
het was een droom, een ilussie in het verleden
nu is het duidelijk, want we leven in het heden
weet je nog hoe we lachten....
Ik zie je lopen, maar ik zou je willen ontwijken
je mooie zwarte haren glinsteren in het licht
help me, want ik bezwijk onder dit inmense gewicht
Ik hield van je en dat liet ik blijken
Ik wil vluchten, maar ik weet niet waar naar toe
je weet niet hoe ik ben
en zeg niet dat je me ken
Ik wil weg, ver weg, maar ik weet niet hoe
Ik hoor je stem, dat maakt me blij
dat zou willen schreeuwen
maar dan gooi je me voor de leeuwen
Het lijkt wel of ik door de tunnel naar de hel glij