er is een dag die niemand aan ziet komen
misschien was het gisteren al wel
een dag die je niet voor kunt stellen in je dromen
maar wel alles verandert binnen een tel
een moment dat je er niet zou willen zijn
mensen om je heen je duizend vragen stellen
een moment van bittere zielepijn
alsof boze wereldlingen je af komen pellen
maar dan een woord als de glimlach van een kind
die ongedwongen slechts het licht ziet in je ogen
en jij de juiste woorden vindt
een dag als gisteren en toch nooit tevoren
verleden en vandaag op doen drogen
toch nog gevonden al was het ook verloren