(Een fun gedicht naar aanleiding van het doorbreken van mijn werkloosheid)
—
Vanaf vandaag
kan ik spreken
van burgerschap
en kan ik
binnenkort
burgers eten
in echte (burger)
restaurants.
Vlaams burger,
Belgisch burger,
Europees burger,
wereldburger.
Ik word er
nog voor betaald ook.