Gelachen hoe fijn
Als in geen lange tijd
Tranen zonder controle
In naakte zekerheid
Over mijn wangen rolde
Dronken innig samenzijn
Pokerface gespeeld
Veel en luid gepraat
Uren samen gedeeld
Mijn openhartigheid verraadt
Jij bent deel van mijn
Leven zoals nooit tevoren
Dicht bij mijn hart en ziel
Gaan niet verloren
Als jij dat wil
De mijne zijn...