Op een zekere dag,
zou het echt uitkomen?
Jouw droom, die de weg
afsluit voor de mensen die
niet in je toekomstplannen
en wensen willen geloven?
Ik geloof alleen in de mensen
die je de steun wel beloven
en je daadwerkelijk helpen,
die je beslist nooit laten vallen.
Zij geven je juist kracht voor
het belangrijkste laatste duwtje
in de goede richting met zicht
op een gelukkig leven