Onder een open hemel
en het avondrood
stapten we samen
in de boot
langs talloze plekken
Van den Helder tot Kroatiƫ aan de kust
samen volgen wij
onze hartenlust
Van Amsterdam, Maastricht
tot Nijmegen aan de waal
in een korte tijd
zagen we het allemaal
het hart zwevend
gevuld met liefde
en positiviteit
in ons leven levend
onvermijdelijk samenzijn
onbewust doorgrondende interactie
een intens hartelijk refrein
de keerzijdes van het mes
dat aan twee kanten snijd
hetgeen onbewust veel energie kost
en tegelijkertijd intern verblijd
hand in hand zorgeloos wandelen
een kus op de mond
overgeven aan een overmacht
zittend op een zolder
stroomt het water door aan de gracht
maar laten we al ons dierbaar is
niet vergeten
laten we op onze boot
niet te ver wegdrijven
nee laten we van elkaar houden
en met onze voeten
op de aarde blijven